д-р Димитър Голев – специалист по очни болести

КАБИНЕТРаботи в Очен център Д-р Голев гр.Димитровград и гр. Харманли

Д-р Димитър ГолевОфталмологията е клон от медицината, който се занимава с диагностика и лечение на болестите на окото с неговите придатъци и зрително-проводните пътища. Окото е чувствителен орган и се нуждае от особена грижа и внимание. За изследване на очите е нужна модерна апаратура и разбира се специалист по очни болести – офталмолог, който е обучаван да работи с нея.

Живеем и работим в модерен свят в който все по малкo време ни остава за да се грижим за здравето на очите. Почти всеки от нас е информиран за новите технологии, компютри, телефони, таблети, но със сигурност малкo хора са информирани за вредния ефект и последствията от тях.  Със сигурност ви прави впечатление, когато вървите по улицата, че много хора носят очила. Ако се върнем десеттина години назад ще видим, че е обратното.

Погрижете се за вашите очи. Заповядайте в Очен медицински център “Д-р Голев”

Освен за стандартните очни прегледи, очния център разполага със най-модерна и съвременна апаратура за диагностика и лечение на очни заболявания на марката Zeiss и Huvitz :

Офталмологичен юнит, Дигитален рефрактор, Дигитална фундус камера, Очен скенер (OCT), Безконтактен тонометър, Биомикроскоп, Авторефрактометър, Кератометър, Компютърен 3D периметър, Пахиметър, Компютърен коордиметър, Ретиноскоп, Индиректен офталмоскоп и др.

Дипломи и сертификати:

♦  Факоемулсификация (катарактална хирургия)

♦  Лазер терапия на очите

♦  Глаукомна хирургия

♦  Флуоресцинова ангиография

♦  Ехография на очите

♦ ОСТ (Оптична кохерентна томография)

♦  Оптика , оптометрия, контактна корекция

♦  Тумори на окото

♦  Витректомия

♦  Диагностика на очите в детска възраст и др.да виждаш гогато гледаш

Тел:0887807667

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация