Кои сме ние? Над 7800 прегледани пациенти за шест месеца и 384 спасени от сигурна слепота.

Това са нашите резултати за последните шест месеца от откриването на “ОМЦ Д-р Голев гр. Хасково” разказва Д-р Димитър Голев. Пациентите ни се доверяват понеже ние сме едни от малкото лечебни заведения с апаратура , която е на световно ниво.

Кметът на Хасково Добри Белииванов ни удостои с удоволствието заедно с Д-р Димитър Голев да открият този голям очен център.

Пациентите идват от цяла България за да могат да се възползват от модерната апартура и качественият преглед на екипът от специалисти на “Очен медициски център Д-р Голев”. Не само апаратурата е най-важна, разказва Д-р Голев, а  умението да работиш с нея и правилно да интерпретираш резултатите, което може да бъде постигнато само от новото младо поколение офталмолози като нас, които са посещавали допълнителни специализации в страните като Германия, Австрия , Япония, Турция, Индия и т.н

Гордеем се с това ,че сме спасили над 300 пациенти от сигурна слепота. Екипът на ОМЦ Д-р Голев ще продължи да се грижи  за доброто зрение на нашите пациенти като продължава с развитието на знанията , уменията и редовно обновява апаратурата с най-новите модели в бъдеще.

ОМЦ Д-р Голев Разполата с 3D Скенер и Лазер единствени по рода си за Южна България за диагностика на заболявание като глаукома, макулна дегенерация, диабетна ретинопатия, кератити и др . Скенера има възможност за 69000 сканиращи срезове за 1 секунда.


Нека да напомня че “ОМЦ Д-р Голев ” сме специализирани в прагледите на бебета и деца и разполагаме с най-новият безвреден скенер на деските очи ,който е одобрен от Световната здравна асоцияция на офталмолозите. Вече е лесно да предположим дали бебето ще има мързеливо око веднага след раждането му. Повече информация за скенера натиснете ТУК!


Нашата апаратура е адаптирана за изследване на очите на децата и максимален комфорт по време на изследването . Разполагаме с компютърен фороптер, който има възможност бързо да сменя стъклата пред очите на детето ,с което детето не се разсейва и резултатите са максимално точни.

Очен медицински център Д-р Голев

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково
  • 0877845799
  • гр.Харманли
  • 0887807667
  • гр.Димитровград

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *