Лазерна корекция на диоптрите вече и в Хасково

 

Хасково с най-модерният и безопасен лазер в България за лазерна корекция на диоптрите. Последно поколение лазер на немската фирма Schwind Amaris 750S вече работи в Очна клиника “Голев” – Дюнягьоз .

Категорично, тoва е най-бързият лазер в България. Процедурата трае около 20 секунди на око . Едно от най-добрите му качества е, че коригира диоптрите без докосване на окото или оформяне на капачка. Просто гледате в лампичка и не чувствате никаква болка.

Smart eye tracking системата следи всички движения, които окото може да направи и ги компенсира 1 050 пъти в секунда. Няма друг лазер в света, който да извършва Еye Tracking с по-голяма скорост от тази. Т.е. отклони ли се окото, светкавично се отклонява и лазерния лъч.

Практически рискът от усложнение по време на лазерната корекция граничи с нула. Пациентите могат да коригират зрението си, без да се притесняват за усложнения, разказва началника на клиниката Д-р Димитър Голев

Лазерите на SCHWIND AMARIS се различават от другите по това, че по време на работния процес на лазера, компютъра на машината прави изчисления в реално време за свършената работа, самопроверява се и при нужда се самокоригира без да се налага повтаряне на процедурата.

Преди операция пациентите се изследват на специален скенер Sirius+, който е част от периферията на лазера. Скенера събира и анализира всички необходими данни от вашето око (диоптър, астигматизъм, дебелина на епитела, дебелина на роговица и др.) и ги запаметява на флашка, която се инсталира в лазерната система за постигане на максимална прецизност по време на работа на лазера.

При модерната Smart Surface технология на SWIND AMARIS 750S, лазерната процедура се извършва чрез изпаряване на епитела на роговицата (Trans PRK) без да докосваме окото.

В Очна клиника “Голев” се коригират големи оптики от – 14D късогледство, до + 8D далекогледство, и +/- 6D астигматизъм.

Вече не е нужно на ходите до Турция за да получите качествена лазерна корекция на зрението на ниска цена.

Първите 50 записани пациенти ще имат удоволствието да се възползват от 50% отстъпка т.е 1150 лева на око.

Научете повече за новата лазерна корекция и си запазете час на ТОЗИ ЛИНК ! 

ОЧНА КЛИНИКА “ ГОЛЕВ ”

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково, бул.България 43
  • 0887 807 667
  • гр.Димитровград, бул. Трети Март 2/Д
  • 0877 845 799
  • гр.Харманли, бул. България 46

[/av_textblock]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *