Модерна апаратура лекува очите на Харманли

  Харманли имаше нужда от модерен очен център – разказва Д-р Голев . Изненадън съм колко пациенти имат нужа от по- специални изследвани.

  Много заболявания като глаукома ,дегенерация на макула и др. могат да бъдат успешно третирани ако бъдат диагностицирани на време. Очния център работи от 3 месеца . За това време успяхме да предотвратим пълна слепота на 50 пациента от които 5 бяха с отлепване на ретината.

Горд съм, че лекувам и това успешно вече много деца с мързеливи очи и вече за 3 месеца имат огромен прогрес.

Двуочното зрение е много важно при едно дете за бъдещата му професия.

 С едно мързеливо око избора на професия е ограничен. Без добро зрение на двете очи не можете да  кандидатствате за пилот, да станете хирург или да вземете книжка Ц категория и др.

Очния център разполага с най – модерната апаратура за диагностика на очите.

В очакване не сме на най-новия модел HD очен скенер който ще даде възможост за още по- добра диагностика.

Очен център Д-р Голев Харманли притежава най – новия модел дигитален рефрактор който дава възможност със 100 % точност на корекция на диоптъра.

Пациентите който са минали вече преглед са вече наясно за точноста на уреда при корекция. Фороптера притежава програми с които могат да бъдат открити заболявания при децата като кривогледство ,скрито кривогледство , скрити диоптри и др.

Очен център – Д-р Голев Харманли притежава най- новия Авторефрактомеър – за компютърна диагностика и биомикроскоп на Huvitz както и много други уреди.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *