Хасково имаше нужда от модерен очен център – разказва Д-р Голев . Изненаден съм колко пациенти имат нужда от по- специални изследвани.

Много заболявания като глаукома ,дегенерация на макулата и др. могат да бъдат успешно третирани ако бъдат диагностицирани на време. Очният център работи от 2 месеца . За това време успяхме да предотвратим сигурна слепота на над 150 пациента, от които 5 бяха с отлепване на ретината.

Горди сме,че успешно вече лекуваме много деца с мързеливи очи и вече за 2 месеца имат огромен прогрес.

Двуочното зрение е много важно при едно дете за бъдещата му професия.

С едно мързеливо око избора на професия е ограничен. Без добро зрение на двете очи не може да  кандидатства за пилот, да стане хирург или да вземе книжка ” C ” категория и др.

Очният център разполага с най – модерната апаратура за диагностика на очите.

Центърът разполага с най – модерният лазер на Zeiss за лечение на пациенти с диабетна ретинопатия, макулна дегенерация , отлепване на ретината и др.

“Очен център Д-р Голев ” разполага с последен модел на очен скенер , уникален за Южна България  който прави 68 000 среза на секунда. Така можем да диагностицираме голям брой от заболяванията още докато са безсимптомни.

Очен център Д-р Голев Хасково притежава най – новия модел дигитален рефрактор, който дава възможност за 100 % точност на корекция на диоптъра.

Пациентите , които са минали вече преглед, са  наясно за точността на уреда при корекция. Фороптерът притежава програми , с които могат да бъдат открити заболявания при децата като кривогледство ,скрито кривогледство , скрити диоптри и др.

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково
  • 0877845799
  • гр.Харманли
  • 0887807667
  • гр.Димитровград

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация