На 22.04.19г в Димитровград отваря врати голям и модерен очен център

Оборудван с последно поколение апаратура вторият ОМЦ Д-р Голев ще открие врати на 22.04.2019 г.

Димитровград има нужда от още повече модерна апаратура и  с тази идея изградихме новият ” Очен медицински център Д-р Голев ” , с което  ще дадем възможност на гражданите да се диагностицират и лекуват съобразно най – високи Европейски стандарти.

Очният център се намира на ул.Трети Mарт No: 2 , близо до моста на водната кула. Срещу очният център има и безплатен паркинг за пациенти.

Повече няма да се налага жителите на гр.Димитровград  да пътуват до другите градове като Пловдив, София, Варна за да получат качествено лечение.

За нас зрението е едно от най – важните сетива. Неговото отслабване може да се отрази на качеството Ви на живот. Възстановяването на зрението и превенцията на слепотата  причинени от макулна дегенерация свързана с възрастта , диабетна ретинопатия, глаукома и катаракта ще бъдат основните приоритети на екипа в центъра.

Очният център, ще работи със здравната каса, което дава възможност на пациентите да се лекуват безплатно. В екипа на Д-р Голев ще бъдат включени и други специалисти , който са се доказали в областа на офталмологията. Заедно всички ще помогнем на жителите на Димитровград да имат добро зрение.

Очен център Д-р Голев ще даде шанс на децата. Много хора страдат от мързеливи очи и не могат да работят, някои професии понеже в детска възраст не са им лекували мързеливото око. Aко искате да сте професионален шофьор, пилот, хирург и др, Вие трябва да имате добро зрение с двете очи, казва Д-р Голев.

Очен център Д-р Голев ще разполага със специален скенер, с който може да изследваме очите даже и на новородени деца. Скенера показва прецизно диоптър, астигматизъм,  страбизъм, анизометропия, анизокория, степен на прозрачност на очните среди. Всички тези изброени аномалии могат да допринесът за поява на едно мързеливо око. Изследването с този уред ще бъде винаги абсолютно безплатно за бебета и деца, казва Д-р Голев.

Очният център е оборудван с последен модел апаратура на марката Zeiss, NIdek и Huvitz :

Офталмологичен юнит, Дигитален рефрактор, Дигитална фундус камера, Очен скенер (OCT), Ретинален лазер, Yag лазер , Безконтактен тонометър, Лед биомикроскоп, Авторефрактометър, Кератометър, Компютърен 3D периметър, Компютърен коордиметър, Пахиметър, Ретиноскоп, Индиректен офталмоскоп и др.

Д-р Голев е работил в УМБАЛ Стара Загора, МБАЛ Хасково, има допълнително обучение за очни заболявания при децата в Германия , катарактална хирургия (перде)  в Индия, Лазерна корекция на очите в Турция и др.

Нека да напомним, че пациентите могат вече да се лекуват във вече действащият модерен очен център в Димитровград на ул. Патриарх Евтимий 1 ( зад Хапката) . 

Очният център ще отвори врати на 22 Април 2019 ( понеделник) .

Дипломи и сертификати:

♦  Факоемулсификация (катарактална хирургия)

♦  Лазер терапия на очите

♦  Глаукомна хирургия

♦  Флуоресцинова ангиография

♦  Ехография на очите

♦  Оптика , оптометрия, контактна корекция

♦  Тумори на окото

♦  Витректомия

♦  Диагностика на очите в детска възраст и др.

ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково
  • 0877845799
  • гр.Харманли
  • 0887807667
  • гр.Димитровград

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *