Очен център Д-р Голев разполага с  най – новият детски скенер за диагностика на очите, даже и на новородени. С него имаме възможност да разберем дали детето ще има мързеливо око веднага след като е родено.

Изследването става бързо и лесно без да претесняваме бебето или детето . Лекаря застава на растояние от 1 метър и всичко което трябва да направи бебето е да погледне в скенера на който е изобразена една усмихната картинка и от него се чуват едни интересни звуци, за да отвлече вниманието им 🙂

Каква информация ще получим от този скенер?

Този уред ни дава възможност да разберем дали детето има диоптри, астигматизъм , страбизъм ( кривогледство) и до каква степен. Показва дали са прозрачни очните среди като леща и стъкловидно тяло, анизометропия, прецизно показва междузеничното разтояние, асиметрия между очите и други , както и дава пълна разпечатка със снимка от очите на вашето дете показана по – долу .

Скрининга за бебета и деца при нас е ВИНАГИ БЕЗПЛАТЕН подчертава Д-р Димитър Голев. Те са бъдещето на нашата нация и всеки от нас тряба по някакъв начин да е съпричастен към по-добро тяхно развиване.

Успяхме да излекуваме над 1000 деца с мързеливи очи и по този начин дадохме възможност на децата освен да виждат перфектно с двете очи, а и да имат избор в бъдеще за професия, която изисква максимално качество на зрението на двете очи.

Двуочното зрение е много важно при едно дете за бъдещата му професия ,разказва Д-р Голев.

Без добро зрение на двете очи не можете да  кандидатствате за пилот, да станете хирург или да вземете книжка (B) категория и др.

ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково, бул.България 43
  • 0887807667
  • гр.Димитровград, бул. Трети Март 2/Д
  • 0877845799
  • гр.Харманли, бул. България 46

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация