Очен център Д-р Голев отваря врати и в Хасково

Очен център Д-р Голев отваря врати в гр. Хасово на 17.09.2018г. Започваме с предварително записване на часове за преглед на  пациенти на телефон 0877 505 151. Очният център се намира близо до центъра на града на бул. България 43 (зад градския пазар).

Хасково имаше нужда от нов високоспециализиран очен център, разказва Д-р Голев. Повече няма да се налага жителите на гр.Хасково да пътуват до другите градове като Пловдив, София, Варна за да получат качествено лечение.

Очният център се намира близо до центъра на града на бул. България 43. Предварително може да си запазите час за очен преглед в град Хасково на телефон. 0877 505 151

Както в Поморие, Сливен, Димитровград, Харманли така вече и жителите на Хасково ще имат възможност да се диагностицират и лекуват с последен модел очна апаратура.

Очният център ще бъде оборудван, с последен модел апарати за изследване и лечение на очите. За нас зрението е едно от най – важните сетива. Неговото отслабване може да се отрази на качеството Ви на живот. Възстановяването на зрението и превенцията на слепотата  причинени от макулна дегенерация свързана с възрастта , диабетна ретинопатия, глаукома и катаракта ще бъдат основните приоритети на екипа в центъра.

Очният център, ще работи със здравната каса, което дава възможност на пациентите да се лекуват безплатно. В екипа на Д-р Голев ще бъдат включени и други специалисти , който са се доказали в областа на офталмологията. Заедно всички ще помогнем на жителите на Хасково да имат добро зрение.

Очен център Д-р Голев ще даде шанс на децата. Много хора страдат от мързеливи очи и не могат да работят, някой професии понеже в детска възраст не са им лекували мързеливото око. Aко искате да сте професионален шофьор, пилот, хирург и др, Вие трябва да имате добро зрение с двете очи казва Д-р Голев.

Очен център Д-р Голев ще разполага със специален скенер, с който може да изследваме очите даже и на новородени деца. Скенера показва прецизно диоптър, астигматизъм,  страбизъм, анизометропия, анизокория, степен на прозрачност на очните среди. Всички тези изброени аномалии могат да допринесът за поява на едно мързеливо око. Изследването с този уред ще бъде винаги абсолютно безплатно за бебета и деца казва Д-р Голев.

Очният център е оборудван с последен модел апаратура на марката Zeiss, NIdek и Huvitz :

Офталмологичен юнит, Дигитален рефрактор, Дигитална фундус камера, Очен скенер (OCT), Ретинален лазер, Yag лазер , Безконтактен тонометър, Лед биомикроскоп, Авторефрактометър, Кератометър, Компютърен 3D периметър, Компютърен коордиметър, Пахиметър, Ретиноскоп, Индиректен офталмоскоп и др.

Д-р Голев е работил в УМБАЛ Стара Загора, МБАЛ Хасково, има допълнително обучение за лазери и очни заболявания при децата в Германия и катарактална хирургия (перде)  Индия.

Очният център ще отвори врати на 17 септември  2018. 

Дипломи и сертификати:

♦  Факоемулсификация (катарактална хирургия)

♦  Лазер терапия на очите

♦  Глаукомна хирургия

♦  Флуоресцинова ангиография

♦  Ехография на очите

♦  Оптика , оптометрия, контактна корекция

♦  Тумори на окото

♦  Витректомия

♦  Диагностика на очите в детска възраст и др.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *