Най – модерната апаратура дава възможност за лечение и предотвратяване на голям брой очни заболявания като глаукома, дегенерация на макулата , диабетна ретинопатия , катаракта , детски очни заболявания и др.

Вече сме свидетели на добрите резултати . Само за 9 месеци над 8500 пациенти са прегледани от нашият екип от лекари и над 400 спасени от сигурна слепота.

ОМЦ Д-р Голев Разполата с 3D Скенер , единствен по рода си за Южна България за диагностика на заболявания като глаукома, макулна дегенерация, диабетна ретинопатия, кератити и др . Скенера има възможност за 69000 сканиращи срезове за 1 секунда.

За Нас - Очен медицински център - Д-р Голев

Само 1% от лечебните заведения в цялата страна могат да се похвалят със апаратура подобна на нашата . Най-големият проблем на здравеопазването в страната е ,че пациентите не се информират достатъчно за възможностите на някое лечебно заведение и при липса на апаратура често се пропускат някой заболявания или не се проследяват правилно във времето, разказва Д-р Голев.

“Очен медицински център Д-р Голев” Разполага със най-новият модел на лазер на Zeiss, с който успешно лекува глаукома , диабетна ретинопатия, отлепване на ретината и др. заболявания

Освен това ние сме лидери и в детската диагностика и разполагаме с най-новият безвреден скенер за детските очи ,който е одобрен от Световната здравна асоциация на офталмолозите. Вече е лесно да предположим дали бебето или детето ще има мързеливо око веднага след раждането му. Повече информация за скенера натиснете ТУК!

Нашата апаратура е адаптирана за изследване на очите на децата и максимален комфорт по време на изследването . Разполагаме с компютърен фороптер, който има възможност бързо да сменя стъклата пред очите на детето ,с което то не се разсейва и резултатите са максимално точни.

ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информация