18-годишно момиче за пръв път прогледна с двете си очи на своето пълнолетие

В началото на месец юли 18-годишно момиче с вродена катаракта (вътрешно перде) на дясното око за пръв път прогледна с двете си очи след новата революционна лазерна операция от екипът на ОМЦ Д-р Голев.

Оставайки без надежда, отказвайки и операция на няколко места в България поради липса на апаратура и обучени кадри ,тя решава да се довери на лекарите в ОМЦ „Д-р Голев“ гр. Хасково, където за пръв път получава надежда ,че ще прогледне.  

Преди операцията детето виждаше само светлина, разказва началника на отделението на клиниката Д-р Димитър Голев .След няколко задълбочени изследвания и лазерни измервания от страна на медицинският екип, момичето се подложи на операция с надеждата да вижда.

 Благодарение на модерната иновативна апаратура ,включваща лазери и ултразвукови уреди ,екипът на Д-р Голев приключи операцията успешно на 45-та минута . На третият ден от операцията след премахването на пердето чрез лазер и поставянето на комбинирана вътреочна леща установихме ,че зрението на детето на оперираното око е 100% ! Успехът от операцията бе придружен от много сълзи от щастие и благодарности от страна на младата пациентка. Този и още много други случаи на доволни пациенти излизат ежедневно от Очният Медицински Център „Д-р Голев“ и споделят за своите благодарности на своите близки и приятели. ОМЦ Д-р Голев разполага с най- модерната апаратура в централна и южна България за консервативно и оперативно лечение на всички очни заболявания.

ОЧЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ

  • 0877 505 151
  • гр.Хасково, бул.България 43
  • 0887807667
  • гр.Димитровград, бул. Трети Март 2/Д
  • 0877845799
  • гр.Харманли, бул. България 46

ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД ОНЛАЙН НАТИСНЕТЕ ТУК!

Ако имате конкретен въпрос, чувствайте се свободни да го зададете. Вижте страницата Контакти за повече информацияImage

This image has an empty alt attribute; its file name is gabi-1.jpg
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *