Най-новия компютър 2017г за диагностика на диоптри вече в Очен център Д-р Голев

Статия на Д-р Димитър Голев

Вече 10 години Очен център Д-р Голев се грижи за вашите очи споделя Д-р Димитър Голев. Можем да се похвалим, че центъра разполага с най-добрата апаратура за южна България. За тези 10 години имаме много резултати:

Предотвратили сме много заболявания, спасили сме много очи помогнали сме на над 10000 пациенти. Всичко това нямаше да бъде възможно ако нямахме добра апаратура и добър екип, който да работи с нея.

Доказахме, че сме добри ще продължим да работим и да подобряваме качеството на работа казва Д-р Голев. Очния център разполага с най-модерините очни уреди като Очен скенер , ФА за цветна снимка, 3D периметър.

В очакване сме на най-новия очен скенер модел 2017 година, който ще успеем да ви презентираме как работи най-вероятно следващия месец.

Горди сме, че от 3 месеца вече разполагаме с най-новия модел компютър за диагностика на диоптрите на марката Хювиц, което отново ни изстрелва на първо място в южна България по най-нова апаратура.

С какво е по добър новия компютър за диагностика на очите?

Изцяло се основава на новата WAVEFRONT система която измерва стотици точки от очното дъно и дава прецизна диагностика на диоптрите.

Освен това има възможност за измерване на големината на ириса , базисната  кривина на вашите контактни лещи и много други функции.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *